Köksliv

Test av grönt teglass

Kategori: Magnolia

Har färdigställt alla komponenter till den veganska desserten till nästa meny den kommer bestå av en chokladkaka/kladdkaka, grönt teglass, hallonsås , kakosocker och även torkade hallon.
 
I vår värld måste man tänka på alla gäster, och veganska desserter är lite knepigt utav ovana men ju mer jag kommer hålla på med det desto enklare kommer det att bli.
Testet idag blir på teglassen kokade havremjölk med vanilj, socker, grönt te, mynta och lime. Känner mig dock extremt fantasilös när det kommer till smaken, dels för att jag aldrig jobbat med te tidigare så jag har ingen aning om vad det går ihop med och dels för att lime och mynta kommer jag att köra till cheesecaken..
 
Första smaken är jag hyggligt nöjd med däremot vet jag inte om den torra tesmaken kommer att störa upplevelsen på grund av den sträva, torra eftersmaken som te har.
Har även en idé att pröva kokosmjölk istället för havremjölk men det återstår att se hur det blir kanske t.o.m i ett senare skede.
 
 
 
Kommentera inlägget här: