Känner att jag pladdrat desserter väldigt mycket men grejen är att jag älskar desserter. De desserterna vi har har förmånga moment per tallrik och tar för lång tid att göra när vi står själva i köket därav är förenkling oundvikligt. Äppelpajen går bort kört den i ett år säljer mest men känns som att det är dags att byta kapitel, kör istället cheesecaken jag skrev om dörut med line och mynta, schysst i sommarvärmen med nåt kallt, körsbärspannacottan kommer att serveras i glas med frukt och crumble för lite textur, vegankladdkakan blir kvar och så kör jag en hemgjord bounty till kaffet det är vad jag kommer ägna kvällen åt om det blir en lugn kväll. Förenkling är ibland inte dåligt och ibland oundvikligt
Hej!
Mitt namn är Eddie
jag jobbar som köksmästare på Magnolia i stockholm.
Har jobbat i kök sen 2010 främst inom alacarte men även festvåning och konsultation.
Denna blogg kommer handla om mitt liv i köket, recept, tankar kring mat och en hel del annat
Mitt mål är att försöka uppdatera bloggen varannan dag.
Välkomna att läsa, begrunda och kommentera
Mvh Eddie